hyvinvointi

hyvinvointi

tiistai 24. marraskuuta 2015

And that's how it is done.. ;)

Neljä viikkoa haastetta tuli täyteen tänään. Ensimmäiset kolme viikkoa meni hienosti ja homma eteni loogisesti. Neljännellä viikolla tein sen virheen, että HIIT-treenin jälkeen tein spagaatin ilman venyttelyjä, koska ajattelin, että lihakset ovat tarpeeksi lämpimät. Ja olivathan ne. Spagaati meni kerrasta täydellisesti, mutta jostain syystä oikea takareisi otti siitä itseensä ja veti jumiin. Sen jälkeen aina venytellessä tunsin säteilevää ja vihlovaa kipua oikeassa jalassa varpaisiin asti. Usko meinasi monesti loppua ja vielä eilen olin ihan varma että haaste ei onnistu. Sitkeästi sitä joka ilta silti venytin ja tänään koulussa opiskelukaveri antoi sille kunnon käsittelyn, joka laukaisi kiristyneen lihaksen!

Koskaan aiemmin en ole spagaatiin venynyt, enkä sitä liioin koskaan ole treenannutkaan, joten tämä kumoaa sen väitteen, ettei aikuisena enää voisi lisätä liikkuvuutta ja venyvyyttä.
Nyt olo on todella hyvä, liikkuva ja notkea! Venyttelystä on tullut jokailtainen nautinnollinen rutiini, jonka teen telkkaria katsellessa.
Lue myös:

Viikko jäljellä haasteesta...

Checkpoint

Edistymistä ja takapakkia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti