hyvinvointi

hyvinvointi

tiistai 10. marraskuuta 2015

Checkpoint

Haaste edistyy ihan hyvin. Varsinkin toisella puolella olen päässyt jo melko lähelle maalia. Toinen puoli on jostain syystä hankalampi, mutta se on kaiketi aika yleistä. Molemmilla puolilla on edelleen haasteena lonkan suorana pitäminen ja selän nostaminen ihan pystyyn. Mutta nyt voin jo uskoa, että jonakin päivänä tuossa asennossa saattaa olla ihan mukava oleskella. = )"Parempi puoli"
Olen myös huomannut, että joinakin päivinä mennään pidemmälle ja paremmin, kun taas toisina ei meinaa hommasta tulla mitään.
Olen yrittänyt analysoida mikä arkielämässä edesauttaa venymistä ja mikä taas haittaa sitä, ja tullut siihen tulokseen, että siihen vaikuttaa (tuulensuunnan lisäksi) moni asia; mm. salilla tehty treeni, juoksulenkki, vuorokauden aika, kehon lämpötila ja väsymyksen aste.
Sellaisen positiivisen asian olen pistänyt merkille, että salilla tehdyn kunnon jalkapäivän jälkeen lihakset eivät ole kipeytyneet samalla tavalla, kun on illalla venytellyt perusteellisesti.
Ja lopuksi; kuulin vanhan venäläisen sananlaskun; "Spagaatin venyttämiseen menee yhtä monta päivää kuin on vuosia ikää."  Otan tämän haasteena!

"Huonompi puoli." = )


 -Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti