hyvinvointi

hyvinvointi

perjantai 15. tammikuuta 2016

Treeni ipanoiden kanssa

Koska kokemuksesta tiedämme, että treenaaminen ei ole aina niin yksinkertaista edes kotona, halusimme tarjota teille ehdotuksia lasten kanssa suoritettavista liikkeistä. Tehokkuus ei ole ehkä samaa luokkaa salitreenin kanssa, mutta hauskuus on taattu kaikille osapuolille :) 


 
Jalkojen ojennus

Jalkojen ojennus. Lapsi asettuu kuvan osoittamalla tavalla jalkojen päälle. Ojenna ja koukista jalkoja lapsen toimiessa vastuksena. Tue lasta hartioista, ettei lapsi luiskahda alas jalkojen ollessa ojennettuina.


"Kiipeilypuu"

"Kiipeilypuu". Aikuinen asettuu haluamaansa asentoon, esim. polviseisontaan. Lapsen tehtävänä on yrittää kiivetä mahdollisimman korkealle aikuista pitkin.

Kyykky

Kyykky lapsi reppuselässä. Ota lapsi reppuselkään. Kyykisty mahdollisimman alas ja nouse ylös.

Vatsaliike
Vatsaliike lapsen kanssa. Asetu selinmakuulle, lapsi jalkojen päälle kuvan osoittamalla tavalla. Vedä jalkoja kohti rintaa ja vie poispäin noin 90 asteen kulmaan. Liike on pieni, mutta tehokas. Tee työ vatsalihaksilla.


"Penkkipunnerrus"
"Penkkipunnerrus" lapsi vastuksena. Käy selinmakuulle, ojenna jalat. Lapsi asettuu seisomaan kämmenien päälle ja ottaa tukea jaloista. Suorista kädet rintalihaksia käyttäen ja laske hallitusti alas.
Jos koette tämän mielekkääksi, kehittelemme lisää vastaavia liikkeitä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti