hyvinvointi

hyvinvointi

maanantai 1. helmikuuta 2016

Made with passion -challenge

Mietin pitkään, onko aihe "liian fitness" tällaiseen hyvinvointiblogiin, mutta koska allekirjoittaneen kevät rytmittyy tämän haasteen ympärille, päätin avata aihetta lyhyesti ja tehdä välissäkin muutaman päivityksen edistymisestä. Osallistun siis Bodyworkersin järjestämään Made with passion -challengeen, jossa palkintona voittajalle/voittajille on luvassa henkilökohtaista valmennusta ja rahapalkinto. Kilpailu on leikkimielinen (ehkä joillekin...), mutta muutosta haetaan tosissaan. Ulkomuodon lisäksi muutoksen kohteena on voima, kestävyys ja lihasmassa. Haasteen kesto on neljä kuukautta, jonka aikana treeniohjelma ja ruokavalio päivittyy muutaman kerran.
eväitä

Jouduin vähän harkitsemaan osallistumista, kun kehonpainotreeni houkuttelee tällä hetkellä jotenkin enemmän, kuin perinteinen salilla treenaaminen. Tämän koitoksen päätteeksi kevät on kuitenkin jo sen verran pitkällä, että kehonpainolla kikkailu sujuu näppärästi ulkoilmassa. Voimatasotkin on toivottavasti vähän kasvaneet (ja mahdollisesti kehonpaino pienentynyt), jolloin homma saattaa jopa vähän helpottua!

Ihan uutta tämän tyyppisen treeniohjelman ja ruokavalion noudattaminen ei ole. Pari vuotta sitten ostin nettivalmennuspaketin toiselta palveluntarjoajalta ja viime keväänä otin Bodyworkersiltä neljän kuukauden, henkilökohtaisesti laaditun paketin. Käytännön elämään tämä viikko sitten alkanut projekti vaikuttaa lähinnä niin, että salilla tulee vietettyä taas enemmän aikaa, mikä vaatii vähän organisointia. Kehonpainotreeneissä on se(kin) hyvä puoli, että treenit on hoituneet kotona. Vuoden alusta saatiin onneksi meidänkin salille kahdesti viikossa valvottu lastenhoito, mikä tulee kyllä hyvään saumaan. Leikkihuone siellä on ollut jo aiemminkin, mutta ilman valvontaa ollaan todettu se vähän...  Noh, ei niin toimivaksi ;)

kuntosali

Kolme viikkoa takana ja aika monta edessä! Sannakin on päässyt mukaan nautiskelemaan jalkatreeneistä ;) Toistaiseksi fiilis on hyvä ja näillä mennään! Ehkä jotain muutoskuviakin jossain vaiheessa laitan, mikäli sellaista tapahtuu. 

-Tessa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti