hyvinvointi

hyvinvointi

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Made with passion, loppukiri alkaa!

Made with passion -challengea takana kohta 12 viikkoa! Ajankäytölliset ongelmat on välillä aiheuttaneet stressiä ja päänvaivaa, kun treenikertoja on ollut parhaimmillaan viisi per viikko ja kahteen "lepopäivään" on sisällytetty kehonhuoltoa. Kova tahtotila (ja pää!) on kuitenkin pakottanut puskemaan eteenpäin silloinkin, kun fiilikset ei ole olleet katossa. Neljän päivän suunniteltu treenitauko ja rennompi syöminen latasi taas sopivasti akkuja ja nyt mennään täysillä loppuun asti!

Ruokamääriä on pariin otteeseen lisätty projektin edetessä. Silti vaaka näyttää paria kiloa vähemmän, kuin aloituspäivänä. On tullut taas itse konkreettisesti huomattua, että puhdasta ruokaa saa lapioida aika reilulla kädellä ilman, että housut alkaa kiristää. Vertailun vuoksi voisin kertoa, että mieheni, joka on tällä hetkellä myös ulkopuolisen suunnittelemalla ruokavaliolla, syö viikkotasolla vähemmän, kuin minä, vaikka painaa reilu 20 kiloa enemmän.

Treeneissä on ollut mukavasti vaihtelua. Kuluneen neljän viikon aikana mukana olleet juoksumattointervallit ei kyllä rehellisesti sanottuna ole kuuluneet suosikkihommiin ja aika monta kirosanaa on niitä tehdessä pyörinyt mielessä! Joskus on kuitenkin mentävä epämukavuusalueelle, jos haluaa muutosta (pätee muuten aika moneen elämän osa-alueeseen).Tällä viikolla alkaa neljän viikon dieettijakso. Pelottaa jo valmiiksi pienet ruokamäärät, kun näilläkin kaloreilla on vielä näläntunne ajoittain... Onneksi neljä viikkoa on lopulta lyhyt aika (tai näin haluan itselleni uskotella). Jotain pientä muutosta olen ollut jo huomaavinani kehonkoostumuksessa. Viimeisten viikkojen jälkeen nähdään lopullinen kesäkunto 2016!
Ps. Jos tuntuu, että haluat haastaa itsesi vastaavaan projektiin, etusivulla on linkki Bodyworkersin sivuille, josta löytyy toimintaohjeet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti