hyvinvointi

hyvinvointi

perjantai 13. toukokuuta 2016

MWP wrap-up

Made with passion -challenge saatiin kunnialla päätökseen ja on jälkipuinnin aika. Neljä kuukautta meni tosi nopeasti neljää viimeistä viikkoa lukuunottamatta. Treenit oli kovia ja motivaatio oli jossain "nextillä levelillä" aiempiin projekteihin verrattuna. Ruokamäärät oli niin runsaita, että mitään katastrofaalisia repsahduksia ei tullut. Viimeisten viikkojen treenit oli henkisesti haastavia, kun kroppa olisi jo kaivannut lepoa ja silti piti jostain kaivaa viimeiset mehut aika tiukkoihin treeneihin kuudesti viikossa. Kehonhuollon laiminlyöminen toi oman lisämausteensa pieninä vaivoina siellä sun täällä. 

Kehonkoostumusmittaukseen en saanut aikaiseksi mennä enää projektin lopulla, mutta silmämääräisesti lihasta taisi tarttua hiukan ja lihaserottuvuus parani erityisesti ylävartalossa. Lopullinen painonmuutos oli n. -2kg. Fyysisen kunnon huomasin kasvavan oikeastaan koko ajan tasaiseen tahtiin. Kun samoilla treeneillä mentiin muutama viikko, niin huomasin, että viimeiset tuntui jo selvästi helpommalta, kuin sama treeni pari viikkoa aiemmin. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja antoisa projekti! Ruokien punnitseminen tuli niin rutiiniksi, että nyt tuntuu hankalalta arvioida sopivia määriä punnitsematta.

 Lepoviikko ja pari hierontaa takana. Tällä viikolla starttailtu kehonpainotreenejä (näistä ja meidän "kesän missiosta" tulossa lisää ;)) ja ensi viikolle vielä pari hierontaa sovittuna. Eiköhän se kroppakin tästä rupeamasta palaudu ja on kohta entistä ehompi!

-Tessa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti