hyvinvointi

hyvinvointi

maanantai 12. syyskuuta 2016

Syksyn kuulumisia

Syksy on ollut melko kiireinen ja blogi on hieman kärsinyt siitä. Edelle on mennyt lasten koulunkäynnin aloitus, yrityksen käynnistys, oman kunnon ja hyvinvoinnin päivitys yms. kiirettä on pitänyt.
Sain urheiluhierojakoulun ja pt-opinnot suoritettua loppuun heinäkuun lopussa. Tarkoituksena oli lomailla rankan kouluvuoden jälkeen pari viikkoa ja aloittaa yritystoiminta samaan aikaan kuin lasten koulu. On tää kuitenkin niin mun oma juttu ja ala, että en malttanut olla aloittamatta suurinpiirtein heti koulun loputtua. Asiakaskuntaa oli syntynyt jo opiskelujen ohessa, ja muutama hyvin kohdistettu mainos sekä juttu paikallislehteen takasivat sen, että asiakkaat ovat löytäneet ilahduttavan hyvin mun luo.
Nautin suunnattomasti työstäni ja siitä, että saan hoitaa homman täysin omalla tavallani. En todellakaan halua olla hieroja, joka ei kysy asiakkaalta muuta kuin mitä hierotaan, nappaa rahan ja toivottaa hyvät jatkot. Vähintään puolet työn mielekkyydestä tulee siitä, että käytän anatomian osaamistani ja katson ihmistä kokonaisuutena. Haluan ymmärtää vaivojen syyt ja seuraukset enkä hoitaa pelkkää oiretta. Asiakkaat ovat suhtautuneet perusteellisiin alkuhaastatteluihin ja tutkimuksiin erittäin hyvin.
Mahtavaa on ollut myös se, että monet hieronta-asiakkaat ovat lähteneet myös pt-asiakkaikseni.
Arki rullaa hyvin. Saatuani lapset kouluun, teen aamupäivän tehokkaasti töitä. Iltapäivällä haen lapset koulusta ja vietän aikaa heidän kanssaan, tehdään läksyt ja välipalat. Illalla miehen tultua töistä jatkan töitäni. Viikonloput pyrin pyhittämään perheelle.
Koulun loputtua tein itselleni uuden saliohjelman ja ruokavalion, nekin hieman erilaisista lähtökohdista kuin yleensä..siitä tulossa juttua blogiin jossain vaiheessa.
Ja vaikka vannoin koulusta päästyäni, että hetkeen en opiskele, niin koulutusviikonloppuihin on jo ilmottauduttu ja innolla odotan!!

-Sanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti